Mår hur fint som helst

– När kroppen får det den behöver, då kan jag göra allt det jag vill.

Full rulle för pensionären Ewa

Trots att Ewa sedan en tid tillbaka har passerat pensionsålder, så finns det inga tankar på att dra ner på tempot och hon har minst sagt fullt upp. Hon är mycket nöjd över att hon fortfarande kan motionera och att vara ute och att röra sig är en naturlig del av hennes vardag. Förutom att delta i olika lopp, dansa och ta långpromenader så är en av de stora passionerna att arbeta i trädgården. Men självklart är det också viktigt att kunna leka med både barnbarn och barnbarnsbarn.  

Det är svårt att ha perfekta matvanor varje dag. Därför tar jag VitaePro som ett extra tillskott till kosten

Att ta hand om kroppen och äta bra är viktigt för henne, därför tar hon sedan några år tillbaka VitaePro som ett komplement till kosten. –  Att jag kan hålla mig sund och aktiv gör att jag håller kroppen i form, vilket gör att jag också orkar hålla på. För man måste ta vara på tiden - den bästa tiden är ju nu, säger Ewa med ett leende. 

Vill du också kunna ha många järn i elden som Ewa? Prova VitaePro idag du med - bra för muskler och leder! Endast 159 kr för första paketet.

VitaePro innehåller ingredienser som är bra för flera funktioner i kroppen

LEDER: VitaePro innehåller Boswellia serrata som bidrar till att hålla lederna bekväma.
BINDVÄV: VitaePro innehåller mangan som bidrar till normal bildning av bindväv.
MUSKLER: VitaePro innehåller vitamin D som bidrar till att bibehålla normal muskelfunktion.
HJÄRTA: VitaePro innehåller tiamin samt omega 3-fettsyrorna DHA och EPA som bidrar till hjärtats normala funktion (vid 250 mg DHA/EPA per dag).
ENERGINIVÅ: VitaePro innehåller vitamin B12 och C som bidrar till att minska trötthet och utmattning.
IMMUNSYSTEM: VitaePro innhåller zink, selen och vitamin D som bidrar till att bibehålla immunsystemets normala funktion.
SKYDDAR CELLERNA: VitaePro innehåller antioxidanterna selen samt vitamin C och E som bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress.