VP_VP_ALL_1920x455_1805_Stig_Strand_Grey_Tshirt_Outside.jpg

Stig Strand: Jag använder VitaePro varje dag!

Stig Strand börjar dagen med VitaePro. Det rekommenderar han alla att göra.

Den populära före detta slalomåkaren Stig Strand lever ett aktivt liv även efter avslutad karriär. Han gillar att vara fysiskt aktiv och använder VitaePro varje dag.

Viktigt med rätt kost

– Det är inte alltid så lätt att följa alla kostråd och därför tänker jag att kosttillskott är ett bra komplement till kosten. Jag valde VitaePro för många år sedan och är väldigt nöjd med mitt val, berättar Stig.
Som tidigare elitidrottsutövare vet Stig hur viktigt det är med bra kost och att ta hand om hälsan på ett bra sätt.

Jag får ofta frågan - funkar det verkligen? Jag skulle inte ha gjort det om jag inte hade känt nån skillnad

Egen turistanläggning

Idag arbetar Stig som sportkommentator i sportkanalen Eurosport samtidigt som han driver en turistanläggning i Hemavan.

Stig gillar att vara ute i naturen och är själv guide på flera av aktiviteterna i Hemavan, allt från fiske till toppturer och skidåkning. Några av de mer fartfyllda aktiviteterna är heli-biking och heli-ski där man åker helikopter till fjälltoppar för att sedan ta sig ner med cykel eller skidor.

– Mitt mål är att hålla kroppen i form även nu när jag blir äldre. Jag har alltid levt ett aktivt liv och det är viktigt för mig att kunna använda kroppen som jag vill. Därför rör jag på mig regelbundet.

– Jag använder VitaePro varje dag och det kommer jag fortsätta med, berättar Stig.

VitaePro innehåller trygga och rena ingredienser som är bra för flera funktioner i kroppen. VitaePro är framtaget av VitaeLab, vars produkter är föremål för stränga kvalitetskontroller och där produktionen sker enligt riktlinjer för GMP (Good Manufacturing Practice). VitaePro är idag ett av Nordens mest använda kosttillskott med mer än 100 000 användare.

Prova ett av Nordens mest använda kosttillskott till halva priset

Beställ VitaePro idag!

Spara hela 50 % och betala endast 169 kr för ditt första paket VitaePro. Efterföljande leveranser till ordinarie pris 338 kr. Just nu får du som ny kund vårt populära kosttillskott Collagen Duo som gåva. Handla tryggt utan varken bindnings- eller uppsägningstid, paketet skickas hem till din brevlåda. Du betalar med faktura i efterhand.

Du kan beställa upp till 2 förpackningar VitaePro till introduktionspris, beroende på om du vill ta 1 eller 2 kapslar per dag. Välj här:

Porto
Totalt

VitaePro innehåller ingredienser som är bra för flera funktioner i kroppen

LEDER: VitaePro innehåller Boswellia serrata som bidrar till att hålla lederna bekväma.
BINDVÄV: VitaePro innehåller mangan som bidrar till normal bildning av bindväv.
MUSKLER: VitaePro innehåller vitamin D som bidrar till att bibehålla normal muskelfunktion.
HJÄRTA: VitaePro innehåller tiamin samt omega 3-fettsyrorna DHA och EPA som bidrar till hjärtats normala funktion (vid 250 mg DHA/EPA per dag).
ENERGINIVÅ: VitaePro innehåller vitamin B12 och C som bidrar till att minska trötthet och utmattning.
IMMUNSYSTEM: VitaePro innhåller zink, selen och vitamin D som bidrar till att bibehålla immunsystemets normala funktion.
SKYDDAR CELLERNA: VitaePro innehåller antioxidanterna selen samt vitamin C och E som bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress.