VP_Seniordeal_Kne_ImmunoP_HERO_1920x455_0920_SE.png

NYHET! VitaePro har förbättrats

Känner du av krånglande leder eller ömma muskler? Nu kan du testa NYA förbättrade VitaePro för halva priset och få skräddarsytt tillskott immunsystemet på köpet!

Ett NYTT skäl att testa VitaePro!

Det är många som har testat och fått hjälp av VitaePro genom åren, faktum är att VitaePro har varit Sveriges mest sålda kosttillskott ända sedan 2013!* Nu har VitaePro fått en ny ingrediens som gör produkten ännu bättre!

Har du inte har provat VitaePro ännu finns det ett riktigt bra skäl till att testa. Förutom att du tar väl hand om muskler och leder har VitaePro nu förnyats och blivit ännu bättre för hjärtat!

VitaePro innehåller sedan tidigare fettsyrorna DHA och EPA som är bra för hjärtat, nu har den också berikats med en antioxidant från oliv, polyfenolen hydroxityrosol, som är bra för blodcirkulationen då den skyddar blodfetter mot oxidativ stress.**

Låt inte onödiga besvär med kroppen hindra dig från att göra det du vill – Testa VitaePro redan idag!

Specialerbjudande för Hej Seniors medlemmar: 

VitaePro till 50 % + tillskott för immunsystemet utan extra kostnad. Totalt värde hela 627 kr, du betalar endast 149 kr***

Därför är VitaePro så populär:

 • VitaePro rekommenderas varmt av många användare: Hela 94% bland aktiva kunder uppgav att de upplevde en effekt på muskler och leder efter att de började med VitaePro.***
 • Produkt med många effektområden: VitaePro innehåller ingredienser med effekt på flera viktiga funktioner i kroppen. Den nya och förbättrade VitaePro innehåller noga utvalda ämnen för leder, muskler, hjärta, blodcirkulation, immunsystem, minskad trötthet och utmattning.
 • Säker och väldokumenterad: Du kan känna dig trygg med VitaePro som innehåller ingredienser av högsta kvalitet och ämnen med EU-godkända hälsopåståenden som är grundligt undersökta och väldokumenterade. 
 • Attraktivt introduktionserbjudande: Du får 50% rabatt på första paketet + en gåva på köpet, endast 149 kr för hela 6 veckors förbrukning av VitaePro.
 • Enkelt och tryggt: VitaePro levereras direkt hem till din brevlåda varje 6:e vecka, så att du inte behöver tänka på att beställa på nytt när kapslarna börjar ta slut. Givetvis är abonnemanget helt befriat från uppsägnings- och bindningstid. Enkelt och smidigt!

Ditt erbjudande med Hej Senior: 

Endast 149 kr för första paketet – En gåva –Ingen bindningstid – Leverans hem i brevlådan

Din medlemsgåva – ImmunoPlus

 • ImmunoPlus™ är skräddarsytt kosttillskott för immunsystemet.
  Genom att ta en kapsel ImmunoPlus om dagen får du i dig Norsk betaglukan™ (NBG®), selen samt vitaminerna C och D. Kombinationen selen och vitaminerna C och D bidrar till att bibehålla ett normalt immunsystem. (värde 329 kr).

Prova VitaePro – endast 149 kr (+ porto 39 kr)

 

* Enligt Svensk Egenvårds och Euromonitor Internationals årliga försäljningsstatistik 2013 - 2019.

 ** Vid intag av 5 mg hydroxityrosol, motsvarande 20 g olivolja (eller en kapsel VitaePro)

*** Resultatet är baserat på en kundundersökning genomförd 2017. N=1141 aktiva kunder.

**** Porto på 39 kr tillkommer, gåvan kommer i andra leveransen. Erbjudandet gäller endast nya medlemmar till och med 31 december 2020.

Beställ VitaePro här!

Halva priset - endast 149 kr för första paketet (44 dagar). 1 välkomstgåva på köpet.

Du kan beställa upp till 2 VitaePro-abonnemang till introduktionspris.

VitaePro innehåller ingredienser som är bra för flera funktioner i kroppen

LEDER: VitaePro innehåller nu mer Boswellia serrata som bidrar till att hålla lederna bekväma.
BINDVÄV: VitaePro innehåller nya ingrediensen mangan som bidrar till normal bildning av bindväv.
MUSKLER: VitaePro innehåller vitamin D som bidrar till att bibehålla normal muskelfunktion.
HJÄRTA: VitaePro innhåller omega 3-fettsyrorna DHA och EPA som bidrar till hjärtats normala funktion (vid 250 mg DHA/EPA per dag)
BLODCIRKULATION: Olivolje-polyfenoler bidrar till att skydda blodfetter mot oxidativ stress. Den gynnsamma effekten uppnås vid ett intag av 5 mg hydroxityrosol per dag, motsvarande 20 g olivolja eller 1 kapsel VitaePro.
ENERGINIVÅ: VitaePro innehåller vitamin B12 och C som bidrar till att minska trötthet och utmattning.
IMMUNSYSTEM: VitaePro innhåller vitamin B12, C, D och selen som bidrar till att bibehålla immunsystemets normala funktion.
SKYDDAR CELLERNA: VitaePro innehåller antioxidanterna selen samt vitamin C och E som bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress.

Kundberättelser

Kroppen känns "görbra" faktiskt!

Den numera pensionerade brandmannen Jan har många strängar på sin lyra, och lever ett liv som är långt ifrån stillsamt. Han är engagerad i föreningsliv, har många fritidsintressen och med en stor familj med barnbarn och hund så är det fullt upp mest hela tiden. 

Att ha en god fysik och en välmående kropp har alltid varit viktigt för Jan, men många år av fysiskt krävande jobb och idrottande tog till slut ut sin rätt på kroppen. För några år sedan började Jan med VitaePro och är nu helt säker.  – Jag är övertygad om att VitaePro är en stor anledning till att jag mår så bra som jag gör idag och gör det möjligt att vara den morfar jag vill vara till mina barnbarn. Kroppen känns "görbra" faktiskt!

Jan Bergström
Pensionerad brandman

Hälsoeffekter

 • Leder
  VitaePro innehåller nu mer Boswellia serrata som bidrar till att hålla lederna bekväma.
 • Bindväv
  VitaePro innehåller nu nya ingrediensen mangan som bidrar till normal bildning av bindväv.
 • Muskler
  VitaePro innehåller vitamin D som bidrar till att bibehålla normal muskelfunktion.
 • Hjärta
  VitaePro innehåller omega 3-fettsyrorna DHA och EPA bidrar till hjärtats normala funktion (vid intag av 250 mg DHA/EPA dagligen)
 • Blodcirkulation
  Olivolje-polyfenoler bidrar till att skydda blodfetter mot oxidativ stress. Den gynnsamma effekten uppnås vid ett dagligt intag av 5 mg hydroxityrosol, motsvarande 20 g olivolja eller 1 kapsel VitaePro
 • Immunsystem
  VitaePro innehåller selen, vitamin B12, C och D som bidrar till att bibehålla immunsystemets normala funktion
 • Energinivå
  VitaePro innehåller vitamin B12 och C som bidrar till att minska trötthet och utmattning.
 • Skyddar cellerna
  VitaePro innehåller antioxidanterna selen samt vitamin C och E som bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress.

Ingredienser

Innehåll per dagsdos

Näringsinnehåll 1 kapsel   2 kapslar  
Astaxanthin 2,0 mg   4,0 mg  
Lutein, zeaxanthin 7,2 mg   14,4 mg  
Indiskt saliakiträd (Boswellia serrata-extrakt) 125 mg   250 mg  
Vitamin B12 2,5 µg 100%* 5 µg 200%*
Vitamin C 80 mg 100%* 160 mg 200%*
Vitamin D3 15 µg 300%* 30 µg 600%*
Vitamin E 12 mg a-TE 100%* 24 mg a-TE 200%*
Mangan 2 mg 100%* 4 mg 200%*
Selen 80 µg 146%* 160 µg 291%*

Omega 3-fettsyror totalt (som triglycerider)
– varav DHA
– varav EPA

130 mg

90 mg
35 mg

 

260 mg


180
mg
70 mg

 

Hydroxityrosol
(olivolja-polyfenoler)

5 mg

 

10 mg

 

*Procent av referensintag

Ingredienser

Calamarine® (olja från flygbläckfisk, innehåller rosmarinextrakt), kapsel (fiskgelatin, fuktighetsbevarande medel (glycerol)), L-askorbinsyra (vitamin C), extrakt av indiskt salakiträd (Boswellia serrata), olivolja, extrakt av oliver, extrakt av stor sammetsblomma (Tagetes erecta), D-alfa-tokoferol (vitamin E), astaxanthin från sötvattenalgen Haematococcus pluvialis, fyllnadsmedel (kiseldioxid), L-selenometionin (selen), emulgeringsmedel (sojalecitin), mangansulfat (mangan), kolekalciferol (vitamin D), cyanokobalamin (vitamin B12), antioxidationsmedel (tokoferolrika extrakt, askorbylpalmitat).

Rekommenderat intag: 1-2 kapslar dagligen i samband med måltid. Rekommenderat intag bör ej överskridas. 

Kosttillskott bör inte ersätta en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil, och ska inte ersätta läkemedel. Vid användning av receptbelagda läkemedel bör läkare informeras om användning av kosttillskott. Rekommenderas inte till gravida eller till barn under 14 år. Förvaras torrt och svalt samt oåtkomligt för barn.

Om oss

 • VitaeLab – specialister på kosttillskott 
  VitaePro produceras, utvecklas och säljs av VitaeLab, som grundades 2002 i Norge och är en del av norska NutraQ. VitaeLab lägger stor vikt på att jobba efter de riktlinjer som myndigheterna sätter upp för tillverkning, försäljning och marknadsföring av kosttillskott. Vårt mål är att erbjuda kunderna de bästa kosttillskotten.

 • Trygga och väldokumenterade ingredienser
  Vi använder endast högkvalitativa ingredienser från välrenommerade leverantörer. VitaePro är sammansatt av grundligt undersökta och väldokumenterade ingredienser från trygga, rena och spårbara källor i en form som är naturlig för kroppen. 

 • Ansvarsfull produktion enligt GMP
  Vår produktion följer samma höga krav som vid tillverkning av läkemedel. Vi kvalitetssäkrar våra leverantörer och ser till att säkerhet och kvalitet kontrolleras noga i alla led av produktionen. VitaePro är föremål för stränga kvalitetskontroller och produktionen sker enligt riktlinjer för GMP (Good Manufacturing Practice). GMP är riktlinjer som beskriver en god framställning (kvalitetskontroll, produktion och testning) av bland annat mat, kosmetik och mediciner.

 

 • Ansvarsfull produktion
  Vår kvalitetsstyrning säkrar att våra leverantörer följer alla standarder och föreskrifter. Detta omfattar ingredienserna och sammansättningen som används i VitaePro, samt den omfattande vetenskapliga dokumentationen och märkningen av produkterna. VitaeLab följer de internationella riktlinjerna genom kvalitetskontrollen HACCP. Den egna utvecklings-, kvalitets- och forskningsavdelningen har som uppdrag att se till att alla lagar och regler följs. Detta inkluderar produkternas ingredienser, sammansättning och märkning, marknadsföring och dokumentation av effekten av VitaePro.
 • Kontaka kundeservice
  VitaeLabs kundservice har lång erfarenhet och svarar gärna på dina frågor. De kan informera om hur de olika kosttillskotten fungerar för dig och din situation, de kan även hjälpa dig att skräddarsy abonnemanget utefter dina behov. Du är välkommen att kontakta vår kundservice.

  Telefon: 0771 - 21 07 00
  Öppettider: Vardagar 08.30 – 16.30
  Mail: info@vitaelab.se