Bli kund och vinn mat för 10 000 kr

Genom att främja en hälsosam livsstil strävar vi efter att göra det enkelt för våra kunder att uppnå balans och hälsa. Vi tror på att skapa möjligheter för dig att leva ett liv fyllt av energi och välbefinnande. Som ett tecken på vår uppskattning har vi introducerat en spännande chans för dig att vinna mat för hela 10 000 kr. Bli kund hos oss idag och du är automatiskt med i vår exklusiva utlottning – en extra förmån av att välja oss för din välmående resa.

13 veckor och 13 chanser att vinna

Vi är glada över att ge dig möjligheten att vinna 10 000 kr varje vecka för att göra dina matinköp extra härliga. Från vecka 1 till 13 kommer vi att lotta ut presentkort som du kan använda för att handla mat.

Att delta är enkelt – bli kund hos VitaePro idag, och du är automatiskt med i vårt spännande matlotteri. För att ha chansen att vinna behöver du bara vara en aktiv kund hos oss.
Varje vecka kommer en lycklig vinnare att dras, och kommer att belönas med 10 000 kr att spendera på matvaror.

Oavsett om du behöver fylla på ditt kylskåp eller är sugen på att prova något nytt och spännande i köket, ger matlotteriet dig chansen att göra det utan att oroa dig för kostnaden.

Vi värdesätter våra kunder och vill tacka er för ert förtroende genom att erbjuda denna spännande möjlighet att vinna ett generöst presentkort för mat!

Bli kund redan idag och vi önskar dig lycka till – vi hoppas att du blir en av våra strålande vinnare!

Beställ VitaePro idag!

Spara hela 50 % och betala endast 169 kr för ditt första paket VitaePro. Efterföljande leveranser till ordinarie pris 338 kr. Just nu är du som kund även med i utlottning av presentkort på mat .

Handla tryggt utan varken bindnings- eller uppsägningstid, paketet skickas hem till din brevlåda. Du betalar med faktura i efterhand.

Du kan beställa upp till 2 förpackningar VitaePro till introduktionspris, beroende på om du vill ta 1 eller 2 kapslar per dag. Välj här:

Porto
Totalt
 • Villkor för lotteriet

  Vi drar 13 lyckliga vinnare av 10 000kr på presentkort på mat. 

  Villkor för lotteriet hos NutraQ Sweden AB 

  • Vitaelab är en del av NutraQ Sweden AB.
  • NutraQ Sweden AB anordnar ett lotteri för aktiva kunder i Sverige som pågår från 1 januari till 28 mars 2024. 
  • Alla NutraQ Sweden AB kunder som har en aktiv prenumeration på dragningsdatumet, deltar automatiskt i lotteriet. Kunder som har pausat sin prenumeration betraktas inte som aktiva kunder.     
  • Om du inte redan är kund kan du registrera dig genom att följa de angivna förfarandena på vår webbplats. 
  • Varje fredag kommer en vinnare att dras från vårt kundregister av aktiva kunder. Dragningarna kommer att genomföras på ett slumpmässigt sätt via datasystemet och beslutet kan ej överklagas.  
  • Vinnarna kommer att tillkännages på vår officiella webbplats. Det fullständiga namnet kommer inte att publiceras på grund av tillämplig personuppgiftslagstiftning. Dessutom kommer vinnaren att kontaktas personligen via de kontakter som finns tillgängliga för att registrera sig hos VitaePro. 
   Vinnaren kontaktas maximalt 3 gånger per telefon och e-post inom 7 dagar. Om vinnaren ej svarar så förbehåller vi oss rätten att dra en ny vinnare. Vinnaren kommer att belönas med presentkort på 10 000 kr, som kan användas på Ica i Sverige. 
  • Lotteriet består av sammanlagt 13 dragningar under 13 veckor, där vi drar en vinnare varje vecka. Första dragningen är vecka 2 och 13 vinnare kommer dras och vinna presentkort. Priset är varken överförbart eller ersättbart mot kontanter. Kunden kan vinna endast 1 gång under lotteriperioden. Presentkortet är ej skattepliktiga för vinnaren. 
  •  Anställda i företag som ingår i VitaeLab / NutraQ Sweden AB, eller deras familjer, kan inte delta i tävlingen. 
  •  För att delta i tävlingen måste du ha fyllt 18 år och vara bosatt i Sverige. 

   Ansvarig för lotteriet: NutraQ Sweden AB, Sverige, Box 4018, 461 04 Trollhättan 

  Information om hur NutraQ Sweden AB behandlar dina personuppgifter i samband med lotteriet hittar du här. 

  Genom att delta i lotteriet godkänner du dessa villkor och bestämmelser. 

  Vi önskar dig lycka till! 

   

   

   

 • Vinnarna i lotteriet

  Nedan publicerar vi vinnarna i utlottningen av presentkort på mat: 


  Jan, Norrköping
  Maria, Harbo
  Petter, Stockholm
  Bernt, Undrom
  Thomas, Söråker

  Dragning 6, 2024-02-09 - vinnare kontaktas
  Dragning 7, 2024-02-16 - vinnare kontaktas
  Dragning 8, 2024-02-23
  Dragning 9, 2024-03-01
  Dragning 10, 2024-03-08
  Dragning 11, 2024-03-15
  Dragning 12, 2024-03-22
  Dragning 13, 2024-03-29