VL_VP_HERO_Jan-V3_1920x455_0619_SE.jpg

Så håller Jan stilen och hälsan!

Den före detta brandmannen Jan Bergström vill kunna fortsätta att fånga dagen som den kommer – med fru, barn och barnbarn. Med regelbunden träning och lagom mycket husmanskost håller han sig i form.

Jan, som är en ståtlig Göteborgs-kis på 197 cm, försöker leva så hälsosamt som möjligt. I yngre år spelade han i handbollslandslaget och Jan vet att nyckeln till det egna välmåendet ligger i ett aktivt liv och mat i lagom stora portioner. Jan och hans fru lagar husmanskost, inte minst färsk fisk som han köper av sonen som jobbar i hamnen. 
 
–På vintern väger jag lite mer, på sommaren är jag lite mer slimmad och vacker, säger Jan, halvt på skämt halvt på allvar. 

"Råkade" vinna en prenumeration på VitaePro

Tidigare har Jan aldrig brytt sig så mycket om vitaminer – förutom när han har varit förkyld. På en mässa tävlade Jan och vann en tvåmånaders prenumeration på kosttillskottet VitaePro som bland annat innehåller C-vitamin. Kosttillskott som VitaePro kan vara bra eftersom vitaminer, antioxidanter och omega 3-fettsyror ger näring till flera av kroppens funktioner. För Jan, som lever ett aktivt liv, är det viktigt att få i sig tillräckligt av allt. Exempelvis vitamin D som bidrar till att hålla musklerna i trim.
 
Jans familj och vänner tycker att han har fullt upp men enligt honom själv är det ingenting i jämförelse med ”hur det var förr”. Som brand- och ambulansman bjöd yrkeslivet på allt från katastrofer till lyckliga larm – där barn föddes i ambulansen på väg till BB. Men precis som med brandbilar och ambulanser är Jan noga med att hålla kroppen i toppskick. Två gånger per år cyklar han till vårdcentralen för en check-up.
 
Visst har han tagit smällar. Handbollstummarna har gått av flera gånger, axeln har varit skadad och höftlederna har fått bytas ut efter lång och trogen tjänst. Stundtals har han fått varva ner för att låta kroppen läka ut.  
 
– Jag vet egentligen inte om det är VitaePro, men kroppen mår bättre nu än när jag var 30 år. Jag tror att kombinationen näringsriktig kost, motion och gott humör är viktig, säger Jan. 
 

Kroppen känns "görbra" faktiskt! 

Jan Bergström

Uppskattad underhållning

Jan har nyligen också skaffat sig ett konto på Spotify där han ofta lyssnar på allt från Björn Afzelius till Monica Zetterlund. Och han spelar och sjunger gärna. Ibland cyklar Jan ut till olika äldreboenden där hans uppträdanden är uppskattade – inte minst av de ekonomiansvariga.
 
–Jag kostar bara en kopp kaffe och en bulle i gage, skrattar Jan.  
 

Prova VitaePro redan idag - bra för muskler och leder! Endast 169 kr för första paketet.

VitaePro innehåller ingredienser som är bra för flera funktioner i kroppen

LEDER: VitaePro innehåller Boswellia serrata som bidrar till att hålla lederna bekväma.
BINDVÄV: VitaePro innehåller mangan som bidrar till normal bildning av bindväv.
MUSKLER: VitaePro innehåller vitamin D som bidrar till att bibehålla normal muskelfunktion.
HJÄRTA: VitaePro innehåller tiamin samt omega 3-fettsyrorna DHA och EPA som bidrar till hjärtats normala funktion (vid 250 mg DHA/EPA per dag).
ENERGINIVÅ: VitaePro innehåller vitamin B12 och C som bidrar till att minska trötthet och utmattning.
IMMUNSYSTEM: VitaePro innhåller zink, selen och vitamin D som bidrar till att bibehålla immunsystemets normala funktion.
SKYDDAR CELLERNA: VitaePro innehåller antioxidanterna selen samt vitamin C och E som bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress.

Beställ VitaePro idag!

Spara hela 50 % och betala endast 169 kr för ditt första paket VitaePro. Efterföljande leveranser till ordinarie pris 338 kr. Just nu får du som ny kund vårt populära kosttillskott Collagen Duo som gåva. Handla tryggt utan varken bindnings- eller uppsägningstid, paketet skickas hem till din brevlåda. Du betalar med faktura i efterhand.

Du kan beställa upp till 2 förpackningar VitaePro till introduktionspris, beroende på om du vill ta 1 eller 2 kapslar per dag. Välj här:

Porto
Totalt