VP_VP_ALL_1920x455_1805_Stig_Strand_Canoeing_Summer.jpg

Stig Strand om sitt aktiva liv

Den populära före detta slalomåkaren Stig Strand lever ett aktivt liv även efter avslutad karriär och vet hur viktigt det är med rätt kost.

Tävlade mot Stenmark

Stig tävlade i världscupen i slalom under 70- och tidigt 80-tal. Säsongen 1982/1983 blev hans bästa i hela karriären, då han som 26-åring vann sin första världscuptävling. Han vann två segrar i alpina världscupen och grep fyra andraplatser och kom tvåa efter Ingemar Stenmark i den totala världscupen.

Egen turistanläggning

Efter avslutad skidkarriär har Stig varit verksam som egen företagare, sportkommentator, föreläsare och rådgivare. Idag arbetar han som sportkommentator i sportkanalen Eurosport samtidigt som han driver en turistanläggning i Hemavan. Turistanläggningen Trolltunet erbjuder en mängd spännande aktiviteter, övernattning och konferenser.

Vill hålla kroppen i form

Stig gillar att vara ute i naturen och är själv guide på flera av aktiviteterna, allt från fiske till toppturer och skidåkning. Några av de mer fartfyllda aktiviteterna är heli-biking och heli-ski där man åker helikopter till fjälltoppar för att sedan ta sig ner med cykel eller skidor.

– Mitt mål är att hålla kroppen i form även nu när jag blir äldre. Jag har alltid levt ett aktivt liv och det är viktigt för mig att kunna använda kroppen som jag vill. Därför rör jag på mig regelbundet.

Viktigt med rätt kost

Som tidigare elitidrottsutövare vet Stig hur viktigt det är med bra kost och att ta hand om hälsan på ett bra sätt.

Jag börjar varje dag med att ta en kapsel VitaePro, det har blivit en god vana för mig.

Jag börjar varje dag med att ta en kapsel VitaePro, det har blivit en god vana för mig.

– Det är inte alltid så lätt att följa alla kostråd och därför tänker jag att kosttillskott är ett bra komplement till kosten. Jag valde VitaePro för många år sedan och är väldigt nöjd med mitt val. Jag använder VitaePro varje dag och det kommer jag fortsätta med, berättar Stig.

Prova VitaePro till halva priset – 174 kr

VitaePro innehåller trygga och rena ingredienser som är bra för flera funktioner i kroppen. VitaePro är framtaget av VitaeLab, vars produkter är föremål för stränga kvalitetskontroller och där produktionen sker enligt riktlinjer för GMP (Good Manufacturing Practice). VitaePro är idag ett av Nordens mest använda kosttillskott med mer än 100 000 användare.

VitaePro Plus innehåller ingredienser som är bra för flera funktioner i kroppen

MUSKLER: VitaePro Plus innehåller vitamin D som bidrar till att bibehålla normal muskelfunktion.
BROSK: VitaePro Plus innehåller vitamin C som bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för broskets normala funktion.
IMMUNSYSTEM: VitaePro Plus innehåller selen samt vitamin B12, C och D som bidrar till immunsystemets normala funktion.
HJÄRTA: VitaePro Plus innhåller omega 3-fettsyrorna DHA och EPA som bidrar till hjärtats normala funktion (vid 250 mg DHA/EPA per dag).
MINSKAR TRÖTTHET: VitaePro Plus innehåller vitamin B12 och C som bidrar till att minska trötthet och utmattning.
SKYDDAR CELLERNA: VitaePro Plus innehåller antioxidanterna selen samt vitamin C och E som bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress.