VP_VP_ALL_1920x455_1805_Jan_Bergström_Arcipelago_Lifejacket_Sitting.jpg

”Kroppen mår bättre nu än när jag var 30 år”

Den numera pensionerade brandmannen Jan vet att nyckeln till hans välmående ligger i en bra balans mellan kost, motion och ett glatt humör. Klassisk svensk husmanskost är fortfarande en favorit i hemmet, tillsammans med kosttillskottet VitaePro. – Kroppen mår bättre nu än när jag var 30 år, berättar Jan.

Drömyrket tog ut sin rätt på kroppen

År 1977 började Jan arbeta som brandman, ett drömyrke där han fick ha en aktiv livsstil med många kollegor som delade hans träningsintresse.

– När jag började jobba som brand- och ambulansman fanns det många idrottsmän på min arbetsplats. Jag var handbollsspelare själv på elitnivå i Redbergslids IK och fem stycken i vårt lag jobbade alla som brandmän. Vi var som en familj och stöttade alltid varandra, berättar Jan.

Att ha en god fysik och en välmående kropp har alltid varit viktigt för Jan, men många år av fysiskt krävande jobb och idrottande tog till slut ut sin rätt på kroppen. Jan understryker dock att regelbunden träning är viktigt för människor i alla åldrar och att man blir bättre rustad mentalt när man håller kroppen i trim. Efter pensionen har det därför varit viktigare än någonsin för Jan att hålla igång och fortsätta med fysisk aktivitet, tröskeln till ett mer aktivt liv minskade med hjälp av ett kosttillskott. 

För några år sedan började Jan med VitaePro och är nu helt säker. – Jag är övertygad om att VitaePro är en stor anledning till att jag mår så bra som jag gör idag. Kroppen känns "görbra" faktiskt!

Går att hitta nya vägar till ett aktivt liv

Att hitta balans i vardagen och rätt vanor efter pensionen är inte helt enkelt, men Jan har hittat sitt sätt att hålla igång. Enligt honom går det alltid att finna vägar till en aktiv livsstil.

– Vi har en hund och går ut åtminstone två gånger varje dag, en promenad på morgonen och en på kvällen. När min fru går ut med hunden på morgonen så gör jag lite armhävningar och situps, men springer gör jag inte längre, jag har sprungit tillräckligt, säger Jan lite skämtsamt.

Han har aldrig varit någon som lagt energi på vitaminer, berättar han, men sedan han på en mässa vann en tvåmånaders prenumeration på VitaePro har han börjat använda kosttillskottet regelbundet och mår bättre än på länge. 

– Jag vet egentligen inte om det är VitaePro, men kroppen mår bättre nu än när jag var 30 år. Jag tror att kombinationen näringsriktig kost, motion och gott humör är viktig, säger Jan. 

Aktiv pensionär som vill hålla kroppen i trim

VitaePro är Sveriges mest sålda kosttillskott sedan 2013* och innehåller bland annat vitaminer, antioxidanter och omega 3-fettsyror som ger näring till flera av kroppens funktioner. Jan berättar att det är viktigt för honom som aktiv pensionär att få i sig tillräckligt av allt. Han försöker hålla kroppen i trim och är samtidigt noga med att besöka vårdcentralen minst två gånger per år för check-ups.

När han senast kollade upp sin hälsa på vårdcentralen gick han därifrån med lätta steg.

– På vårdcentralen konstaterar man nu att jag aldrig haft bättre värden. Just kombinationen bra mat, kosttillskott och promenader gör att jag mår bra och kan hålla igång varenda dag.

Vare sig du äter husmanskost eller din egna favoriträtt fungerar VitaePro som ett fint tillskott för den som vill ta hand om sin kropp och leder.

Hela 9 av 10 användare upplever effekt på muskler och leder och uppger att de är mer aktiva efter att de använt VitaePro**. För Jan har kosttillskottet varit ett välkommet komplement till hans aktiva livsstil.

– Kroppen känns gör-bra faktiskt!

Gör som Jan och prova VitaePro idag - bra för muskler och leder! Endast 154 kr för första paketet.

VitaePro innehåller ingredienser som är bra för flera funktioner i kroppen

LEDER: VitaePro innehåller Boswellia serrata som bidrar till att hålla lederna bekväma.
MUSKLER: VitaePro innehåller vitamin D som bidrar till att bibehålla normal muskelfunktion.
HJÄRTA: VitaePro innhåller omega 3-fettsyrorna DHA och EPA som bidrar till hjärtats normala funktion (vid 250 mg DHA/EPA per dag)
BLODCIRKULATION: Olivolje-polyfenoler bidrar till att skydda blodfetter mot oxidativ stress. Den gynnsamma effekten uppnås vid ett intag av 5 mg hydroxityrosol per dag, motsvarande 20 g olivolja eller 1 kapsel VitaePro.
ENERGINIVÅ: VitaePro innehåller vitamin B12 och C som bidrar till att minska trötthet och utmattning.
IMMUNSYSTEM: VitaePro innhåller vitamin B12, C, D och selen som bidrar till att bibehålla immunsystemets normala funktion.
SKYDDAR CELLERNA: VitaePro innehåller antioxidanterna selen samt vitamin C och E som bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress.

Beställ VitaePro här till halva priset!

Endast 154 kr för första paketet + porto.

Du kan beställa upp till 2 VitaePro-abonnemang till introduktionspris.

Porto
Totalt